نخست‌وزیر مالزی: ترامپ فرد استواری نیست

پنج‌شنبه 5 مهر 1397
09:21
نخست‌وزیر مالزی: ترامپ فرد استواری نیست نخست وزیر مالزی در انتقاد از سیاست رئیس جمهور آمریکا در آسیا گفت که وی در زمان کوتاهی دیدگاهش را تغییر می‌دهد و فرد استواری نیست.

العالم- آسیا 

 «ماهاتیر محمد» نخست وزیر مالزی در نیویورک به سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در قبال چین انتقاد کرد.

به نوشته روزنامه «مالای میل»، ماهاتیر محمد در شورای روابط خارجی سازمان ملل گفت شیوه دیپلماتیک ترامپ، تلاش‌های آمریکا در آسیا را به مخاطره انداخته است.

ماهاتیر محمد افزود «ترامپ نظر خود را در زمان کوتاهی تغییر می‌دهد ... و سر و کار داشتن  با افرادی که استوار  نیستند، یک مشکل بزرگ است». 

وی در ادامه در حمایت از چین گفت که باید زندگی کردن با چین را یاد گرفت و این کشور تاریخ چهار هزار ساله‌ای دارد. ماهاتیر محمد هشدار داد که در جنگ تجاری میان آمریکا و چین، در نهایت ممکن است چین بیشتر دوام بیاورد. 

با آغاز دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا، واشنگتن جنگ تجاری علیه چین به  راه انداخته است و بر بخش زیادی از کالاهای تولید چین تعرفه اعمال کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است