مجروحان بحرینی حق درمان ندارند

شنبه 15 مهر 1391
11:29
مجروحان بحرینی حق درمان ندارند ادامه استقرار نيروهاي امنيتي در بيمارستان‌هاي بحرين براي بازداشت فعالان و معترضان، موجب شده است مجروحان از مراجعه به مراکز درماني خودداري کنند.

"فلاح ربیع" عضو انجمن حقوق بشر بحرین روز شنبه در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: سرکوب تظاهرکنندگان، و استفاده افراطی از زور بدون هیچ توجیه اخلاقی و قانونی همچندان ادامه دارد.

وی با اشاره به حمله نیروهای امنیتی به شرکت کنندگان در تظاهرات مسالمت آمیز پس از مراسم ختم یک فعال که زیر شکنجه زندانبان‌ها و غفلت پزشکی به شهادت رسیده بود، و همچنین تیراندازی مستقیم به سوی تظاهرکنندگانی که خواستار آزادی بازداشت شدگان بیگناه و به ویژه زنان هستند، تأکید کرد: همانطور که کمیسر حقوق بشر اذعان کرده، ملت بحرین در سایه تروریسم دولتی زندگی می کند.

فلاح ربیع افزود: تعداد بسیاری از کسانی که در تظاهرات دیروز برای رسیدن به میدان "اللؤلؤه" شرکت کرده بودند توسط نیروهای آل‌خلیفه مجروح شدند، ولی به دلیل مراجعه نکردن بیشتر مجروحان به بیمارستان اعلام دقیق تعداد آنها امکان پذیر نیست.

فلاح ربیع ادامه داد: به دلیل زیر نظر گرفتن بیمارستانها توسط نیروهای آل‌خلیفه، مجروحان به منازل و یا مساجد پناه می برند، زیرا در صورت مراجعه به مراکز درمانی بازداشت خواهند شد.

عضو انجمن حقوق بشر بحرین تأکید کرد، شورای حقوق بشر باید علاوه بر محکوم کردن حوادث این کشور، دنیا را از واقعیتها و نقض سازماندهی شده حقوق ملت بحرین به دست رژیم حاکم مطلع کند.

 

Ma.22:45.5



0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا