حماس: خروج آمریکا از پروتکل اختیاری کنوانسیون وین دلیل انزوای بیشتر است

پنج‌شنبه 12 مهر 1397
15:17
حماس: خروج آمریکا از پروتکل اختیاری کنوانسیون وین دلیل انزوای بیشتر است یکی از اعضای ارشد حماس تأکید کرد تصمیم آمریکا برای خروج از پروتکل اختیاری کنوانسیون وین دلیلی بر انزوای بیشتر این کشور به خاطر سیاست‌هایش است.

العالم - فلسطین اشغالی

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه (دیروز) اعلام کرد این کشور از پروتکل اختیاری کنوانسیون وین درباره حل منازعات خارج خواهد شد.

بولتون علت این اقدام را شکایتی عنوان کرد که تشکیلات خودگردان به دلیل انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس، در دادگاه لاهه ارائه کرده است.

«سامی ابوزهری» از اعضای ارشد حماس در صفحه توییتر خود نوشت خروج آمریکا از این پروتکل دلیلی بر انزوای بیشتر این کشور به دلیل سیاست‌های پوچ و نامتوازن است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سپتامبر سال گذشته (1397) اعلام کرد که تصمیم به انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس گرفته و در می امسال این تصمیم را اجرایی کرد.

در روز انتقال سفارت آمریکا تظاهرات گسترده‌ای در مرز نوار غزه با فلسطین اشغالی رخ داد و نظامیان رژیم صهیونیستی، تظاهرات مذکور را به خاک و خون کشیدند. در این روز حدود 60 فلسطینی شهید و بیش از دو هزار نفر دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی