رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی های پاراآسیایی 2018

شنبه 14 مهر 1397
19:04
رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی های پاراآسیایی 2018
کاروان «خودباوری و امید» در مراسم افتتاحیه بازی های پاراآسیایی جاکارتا که امروز در ورزشگاه «گلورا بانگ کارنو» برگزار شد، رژه رفت.

العالم - ایران / ورزشی

سومین دوره رقابت های پاراآسیایی به میزبانی جاکارتا پایتخت اندونزی از ساعت 19 امروز به وقت محلی در ورزشگاه گلورا بانگ کارنو برگزار شد.

کاروان اعزامی ایران به این مراسم، پس از کشور هندوستان وارد مسیر اصلی شد و رژه خود را آغاز کرد.

«ساره جوانمردی» قهرمان ایران در رشته تیراندازی به عنوان پرچمدار در صدر این کاروان، رژه را از ساعت 19 و 35 شروع کرد. وهب همدانی فرزند شهید همدانی که سرپرست نمادین این کاروان است، در صف دوم و سیامند رحمان قوی ترین ورزشکار معلول جهان در صف سوم رژه را ادامه دادند. سایر قهرمانان و ورزشکاران ایران نیز در صف های بعدی، کاروان خودباوری و امید را تکمیل کردند.

مراسم رژه برای کاروان ایران 5 دقیقه به طول انجامید و سپس در جایگاه تعبیه شده در قسمت شرقی ورزشگاه متوقف شد.

بر اساس آخرین گزارش ها در این بازی ها ٦٨٥ مدال توزیع می شود که از این تعداد ٣٠٠ نشان برای زنان، ٣٤٣ مدال برای مردان و ٤١ گردن آویز در میکس و تیمی است.

ایران با 209 ورزشکار و در 13 رشته ورزشی در سومین دوره بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا شرکت کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است