انتخابات ریاست جمهوری؛

رادیو فرانسه: آینده سیاسی تاریکی در انتظار برزیل است

دوشنبه 16 مهر 1397
20:28
رادیو فرانسه: آینده سیاسی تاریکی در انتظار برزیل است رادیو بین المللی فرانسه روز دوشنبه در گزارشی درباره نتیجه انتخابات ریاست جمهوری برزیل و پیروزی "ژیر بولسونارو" افسر پیشین ارتش این کشور و مدافع سرسخت دوره دیکتاتوری نظامی را، نشانه ای تاریک در آینده سیاسی برزیل دانست.

العالم ـ آمریکا

در این گزارش آمده است: پیروزی "ژیر بولسونارو" نامزد راست افراطی در انتخابات ریاست جمهوری برزیل و تبدیل شدن این کشور به یک دیکتاتوری محض، به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. 
بولسونارو افسر پیشین ارتش برزیل و مدافع سرسخت دوره دیکتاتوری نظامی دراین کشور، توانست روز گذشته (یکشنبه) در دور اول انتخابات ریاست جمهوری کشورش با کسب ٤6 درصد آرا به دور دوم انتخابات راه یابد و بخت موفقیت نهایی خود را در این انتخابات افزایش دهد.
بولسونارو در دور دوم انتخابات که در ٢8 اکتبر (ششم آبان) برگزار خواهد شد به مصاف رقیب اصلی خود از "حزب کارگران برزیل"، "فرناندو حداد"، خواهد رفت که تاکنون ٢9 درصد آرای عمومی را به دست آورده است.
بولسونارو از طرفدارانش خواسته است که در سه هفته پیش رو هشیار بمانند تا به گفته او دشمنان نتوانند آینده سیاسی برزیل را در دست گیرند.
مهمترین شعار و موضوع انتخاباتی بولسونارو از میان بردن خشونت در برزیل به عنوان یکی از خطرناکترین کشورهای جهان است. راه حل پیشنهادی بولسونارو برای از میان بردن خشونت حمل آزادانه اسلحه و گشودن مسیر اعدام های فراقانونی است. 
نامزد راست افراطی انتخابات برزیل در حالی توانست بیشترین آرای دور اول را بدست بیاورد که مردم این کشور از سطح فساد مالی در میان مقامات خشمگین هستند. این خشم باعث شد تا اقبال عمومی از چپ گراها به سوی راست گراها در بزرگترین کشور آمریکای لاتین تغییر کند.
بولسونارو که برخی از وی به عنوان ' ترامپِ برزیل' یاد کرده اند، توانست از بی اعتمادی فعلی مردم برزیل نسبت به احزاب سنتی این کشور به دلیل رسوایی های مختلف به نفع خود استفاده کند. نامزد راست افراطی انتخابات برزیل توانست با دادن وعده مقابله با فساد مالی، خشونت و جرائم سازمان یافته نظر رای دهندگان را به خود جلب کند.
میزان حمایت ها از بولسونارو باعث شد تا حزب وی (حزب سوسیال لیبرال) در انتخابات پارلمانی نیز به دومین حزب بزرگ در کنگره این کشور تبدیل شود. 
خشونت یکی از مشکلات بزرگ برزیل است که در سال گذشته به کشته شدن حدود 6٤ هزار نفر در این کشور منجر شد. 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز