تبادل آتش در مرز یمن و کشته شدن 4 نظامی سعودی

سه شنبه 17 مهر 1397
18:28
تبادل آتش در مرز یمن و کشته شدن 4 نظامی سعودی رسانه‌های سعودی از کشته شدن چهار نفر از نظامیان این کشور در درگیری با نیروهای یمنی در مرزهای دو کشور خبر دادند.

العالم - یمن 

درگیری‌های مرزی نیروهای یمنی و سعودی اکنون بیش از سه سال و نیم است که ادامه دارد و طی این مدت به گفته خود مسئولان ارتش سعودی، صدها نفر از نیروهای مرزی آن کشته شدند.

منابع سعودی امروز سه شنبه نیز اعلام کرد که چهار نفر از نیروهای مرزی این کشور در تبادل آتش با نیروهای ارتش یمن و انصارالله در جنوب عربستان از پای درآمدند.

رژیم آل سعود با وجود ده‌ها میلیارد دلار هزینه و صدها کشته، در تجاوز نظامی به یمن ناکام بوده و به اهداف اعلامی خود دست نیافته است.

این آمار در حالی منتشر شده که ائتلاف سعودی اعلام کرده است تا زمان پایان عملیات نظامی در یمن، شمار تلفات سعودی‌ها را در این جنگ اعلام نخواهد کرد.

جنگ سه ساله و نیمه یمن و عدم تحقق اهداف اعلامی ائتلاف، حکایت از بی تجربه‌گی شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در تجاوز به یمن و کارساز نبودن تسلیحات نظامی غرب و آمریکا و هزینه میلیاردها دلاری سعودی‌ها در جنگ یمن دارد؛ جنگی که به بهانه بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به این کشور فقیر عربی، صورت گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی