آلمانی‌ها دیپلمات ایرانی را به بلژیک تحویل دادند

سه شنبه 17 مهر 1397
20:43
آلمانی‌ها دیپلمات ایرانی را به بلژیک تحویل دادند دادستانی آلمان اعلام کرده که یک دیپلمات ایرانی که در این کشور تحت بازداشت قرار داشته را به بلژیک تحویل داده است.

العالم - اروپا

در حالی که پیش از این اعلام شده بود که دادگاهی در آلمان با استرداد یک دیپلمات بازداشت‌شده ایرانی به بلژیک موافقت کرده است، سه‌شنبه‌شب رسانه‌ها خبر دادند که این استرداد صورت گرفته است.

منبع این خبر، دادستانی آلمان اعلام شده است.

بلژیک تیر ماه امسال یک زوج ایرانی‌الاصل را به اتهام تلاش برای بمبگذاری در تجمع گروهک تروریستی منافقین در پاریس پایتخت فرانسه بازداشت کرده بود. کپنهاگ مدعی است که این دیپلمات ایرانی با این زوج در ارتباط بوده است. 

جمهوری اسلامی ایران این اتهام را رد کرده و با اشاره به عضویت زوج بازداشت‌شده در گروهک منافقین، آن را تلاشی برای فضاسازی علیه ایران توصیف کرده است.

بازداشت این افراد که بر اساس اطلاعات ارائه‌شده از سوی «موساد» سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی انجام شده، دقیقا در روزی اتفاق افتاد که «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران عازم اروپا بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم