دومین کارت زرد مجلس به صالحی در یک روز

چهارشنبه 18 مهر 1397
15:50
دومین کارت زرد مجلس به صالحی در یک روز وکلای‌ملت از توضیحات وزیر فرهنگ درباره علت عدم نظارت بر سامانه‌های ویدیو درخواستی «VOD» از سوی آن وزارتخانه قانع نشدند.

العالم-ایران/سیاسی

وکلای‌ملت در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 18 مهر ماه) قوه مقننه در جریان طرح سوال حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد از سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره علت عدم نظارت بر سامانه‌های ویدیو درخواستی «VOD» از سوی آن وزارتخانه با 94 رأی موافق، 74 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع نشدند.

همچنین در این جلسه نمایندگان در جریان طرح سوال دیگر حجت الاسلام نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد از سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظارت وزیر بر عملکرد ضعیف و شائبه دار بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و مدیرعامل آن با 80 رأی موافق، 83 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 198 نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع نشدند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم