بلژیک، دیپلمات ایرانی را به تلاش برای بمب‌گذاری در نشست منافقین متهم کرد

چهارشنبه 18 مهر 1397
21:33
بلژیک، دیپلمات ایرانی را به تلاش برای بمب‌گذاری در نشست منافقین متهم کرد دادستان‌های بلژیکی روز چهارشنبه گفته‌اند این کشور یک دیپلمات ایران و سه فرد دیگر را به تلاش برای بمب‌گذاری در اجلاس گروهک منافقین در فرانسه متهم کرده‌اند.

العالم - اروپا

دادستان‌های بلژیکی روز چهارشنبه گفته‌اند این کشور یک دیپلمات ایران و سه فرد دیگر را به تلاش برای بمب‌گذاری در اجلاس گروهک منافقین در فرانسه متهم کرده‌اند. 

دوشنبه نهم مهر ماه ۱۳۹۷ بود که دادگاه عالی منطقه‌ای «بامبرگ» در بیانیه‌ای با اشاره به بازداشت «اسدالله اسدی» دبیر سوم سفارت ایران در اتریش که تیر ماه به بهانه‌ای واهی و سناریوی ساختگی در آلمان دستگیر شد، اعلام کرد که ۲۷ سپتامبر  (۵ مهر) با استرداد دیپلمات یاد شده به بلژیک موافقت کرده است.

در همین خصوص دیروز (سه‌شنبه) ۱۶ مهر ماه ۱۳۹۷ این حکم (استرداد) اجرا شد و رسانه‌ها به نقل از دادستانی آلمان از استرداد این دیپلمات ایرانی به بلژیک خبر دادند.

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داده سه فرد دیگر هم همراه با دیپلمات ایرانی در بلژیک متهم شده‌اند. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد