درخواست قطر برای قانونی شدن تسلیح مخالفان سوریه

شنبه 22 مهر 1391
10:04
درخواست قطر برای قانونی شدن تسلیح مخالفان سوریه قطر از سازمان ملل متحد خواست با حمايت مالي و تسليحاتي مخالفان سوريه موافقت کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد بن محمد العطیه" وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجه، از سازمان ملل متحد خواست با کمک تسلیحاتی و مالی به مخالفان سوریه  موافقت کند.

وی مدعی شد، حمایت قطر از مخالفان در سوریه در تأمین نیازهای دارویی و غذایی خلاصه می شود.

ادعای این وزیر قطری در حالی مطرح می شود که طبق گزارشهای منتشر شده از سوی ناظران و خبرنگاران بی طرفی از نزدیک با عناصر مسلح  ارتباط یافته اند، قطر یکی از حامیان اصلی مخالفان و تروریستها است؛ و علاوه بر حمایتهای مالی و تسلیحاتی، در زمینه سازماندهی و آموزش و تسلیح آنها با عربستان و ترکیه همکاری می کند.

به عنوان نمونه، اخیرا یک نشریه آلمانی در گزارشی به نقل مسئولان امنیتی این کشور تأکید کرده است که فقط 5 درصد عناصر و گروه های مسلح در سوریه تابعیت این کشور را دارند و بقیه آنها از کشورهای دیگر به سوریه اعزام شده اند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا