کانادا: فشار حقوق‌بشری به عربستان را ادامه می‌دهیم

جمعه 20 مهر 1397
23:30
کانادا: فشار حقوق‌بشری به عربستان را ادامه می‌دهیم جاستین ترودو 2 روز پس از ابراز پشیمانی سفیر سابق کشورش در عربستان بخاطر انتقاد از سعودی‌ها، گفت که موضع کانادا تغییری نکرده و هر زمان که بتواند، باز هم از نقض حقوق بشر در عربستان انتقاد می‌کند.

العالم - آمریکا

 «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا امروز جمعه اعلام کرد که به رغم ایجاد تنشی دیپلماتیک بین کشورش و آل سعود، کانادا کماکان به اعمال فشار بر عربستان به دلیل نقض حقوق‌بشر ادامه می‌دهد.

۱۵ مرداد سال جاری بود که عربستان در واکنش به انتشار یک پیام انتقادی «دنیس هوراک» سفیر کانادا در این کشور، سفیر را اخراج و تبادلات تجاری جدید را فسخ کرد. هوارک در توئیت خود خواستار آزادی فوری فعالان حقوق زنان در عربستان را خواستار شد. «سمر بدوی» و «نسیمه الساده» دو تن از این زنان بودند.

سفیر اخراجی کانادا چهارشنبه در اتاوا با رویترز مصاحبه کرده و ضمن اتخاذ موضعی نادمانه، گفته بود که دولتش تلاش کافی برای تعمیق روابط با ریاض به کار نبسته و خودش نیز اشتباهاتی مرتکب شده که به تشدید تنش‌ها منجر شده است.

نخست‌وزیر کانادا که در سفری رسمی به ارمنستان آمده، امروز به سخنان سفیر اخراجی واکنش نشان داد و به صورت تلویحی گفت که کانادا رویه‌ای درست در قبال سعودی‌ها اتخاذ کرده و آن را ادامه می‌دهد؛ ترودو گفته: «سفیر سابق باید می‌دانست که ما سال‌هاست که تلاش‌هایی چشمگیر برای بسط ارتباطات دیپلماتیک با عربستان سعودی در حوزه حقوق‌بشر به کار بسته‌ایم.هر زمان که فرصت ملاقات با رهبران سعودی بریایم فراهم شود، این مسئله را باز هم مطرح خواهیم کرد.»

جاستین ترودو باز هم بر درست بودن موضع دولتش در قبال عربستان تأکید کرده و گفته: «ما کماکان با صدایی رسا، پیام شفاف خود را در خصوص حقوق‌بشر به گوش جهانیان خواهیم رساند.»

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است