استقبال رئیس مجلس سنای اردن از تبادل سفرا با دمشق

شنبه 21 مهر 1397
11:15
استقبال رئیس مجلس سنای اردن از تبادل سفرا با دمشق رئیس مجلس سنای اردن ضمن تأکید بر ضرورت ارتباط بین دولت‌های سوریه و اردن، از تبادل سفرا بین دو کشور استقبال کرد.

العالم - اردن

«فیصل الفایز» رئیس مجلس سنای اردن تأکید کرد که هیچ مانعی برای تعیین سفیر سوریه در امان پایتخت اردن وجود ندارد و از حضور سفیر سوریه در اردن استقبال می‌کنیم.

الفایز در مصاحبه با شبکه روسیا‌الیوم گفت که سوریه همسایه اردن است و بایستی بین دولت‌های دو کشور در سطح سیاسی ارتباط وجود داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در آینده توسعه یابد و به حد تبادل سفرا برسد.

رئیس مجلس سنای اردن اشاره کرد که امان روابط خود با سوریه را قطع نکرده و کاردار این کشور در امان حضور دارد.

روابط دیپلماتیک بین سوریه و اردن از سال ۲۰۱۱ به دنبال آغاز جنگ علیه سوریه کاهش یافته اما به حد قطع ارتباط دیپلماتیک نرسید و همچنان کاردار سوریه در اردن حضور دارد.

رئیس مجلس سنای اردن درباره تأخیر در بازگشایی گذرگاه نصیب در مرز سوریه نیز تصریح کرد که این امر به عوامل فنی از جمله دستگاه‌های بازرسی و امنیت مربوط است و در هر دو طرف نواقصی وجود دارد که برای پیدا کردن راه‌حلی برای آن تلاش می‌کنند.

اعضای مجلس سنای اردن مستقیما از سوی پادشاه این کشور تعیین می‌شود و دو وظیفه مهم را بر عهده دارد: وضع قوانین و نظارت بر آن.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت