ممنوعیت نوشابه های گازدار در آمریکا

يکشنبه 23 مهر 1391
11:18
ممنوعیت نوشابه های گازدار  در آمریکا شهردار نيويورک به بهانه مبارزه با چاقي در اين کشور فروش نوشابه هاي گازدار و شيرين را در مغازه ها و اماکن عمومي ممنوع اعلام کرد، اين درحالي است که نسبت اعتياد به نوشيدنيهاي الکلي و مواد مخدر در اين کشور به شدت در حال افزايش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مایکل بلومبرگ" از 13 سپتامبر گذشته اعلام کرد فروش بطری های نوشیدنی های شیرین و گازدار که بیش از نیم لیتر گنجایش داشته باشند، در  مغازه ها و اماکن عمومی ممنوع است.

بلومبرگ دلیل این تصمیم را مبارزه با چاقی در آمریکا عنوان کرد.

کمیته بهداشت نیویورک نیز با وجود موج شدید اعتراضات کارخانه های تولید کننده نوشابه های گازدار و شیرین، با تصمیم بلومبرگ موافقت کرد.

تصمیم عجیب شهردار نیویورک برای مبارزه با چاقی درحالی است که طبق آمار منتشر شده، نسبت معتادان به نوشیدنی های الکلی و مواد مخدر در آمریکا امسال به شدت افزایش یافته، و به 30 میلیون نفر رسیده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هیئت حقوقدانان پاکستان :تلاش می‌کنیم تا پرونده‌ جنایات جنگی آمریکا ثبت جهانی شود+فیلم


چین مسئله فلسطین را بزرگ‌ترین بی‌عدالتی تاریخ معاصر خواند


به مناسبت دومین سالروز شهادت/ سنوار؛ اسطوره جاویدان فلسطین


تأکید پزشکیان بر تعهد ایران به کنوانسیون تنوع زیستی و اهداف جهانی حفاظت از طبیعت


قالیباف: مجیدی در جشنواره بوسان از ایستادگی در برابر تحریم‌ها گفت +فیلم


آمار هولناک وزارت بهداشت یمن از اثرات حملات عربستان سعودی


رویترز :حملات دقیق ایران، نقشه‌های جنگی واشنگتن را نقش بر آب کرد


بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی در نشست وزرای حمل‌ونقل ایران و ازبکستان


قرعه‌کشی مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در لاس‌وگاس انجام شد


تحلیلگر عرب: آمریکا به اهداف خود از جنگ افروزی علیه ایران نرسید