اعلام جنگ آل‌خليفه عليه فعالان

سه شنبه 25 مهر 1391
18:08
اعلام جنگ آل‌خليفه عليه فعالان العالم، منامه - مسئول مركز نظارت بر حقوق بشر بحرين، گفت: آل خليفه با اعلام جنگ عليه همه فعالان حقوق بشر تلاش مي کند هيچ كس نتواند درباره تجاوزاتش عليه ملت بحرين در رسانه ها و سازمان هاي حقوقي حرفي بزند.

"يوسف المحافظه" روز سه شنبه به شبکه العالم گفت: رژیم آل خلیفه "نبيل رجب" رئیس مرکز حقوق بشر بحرین را به دليل پرده  برداشتن از اقدامات ضدبشري این رژیم بازداشت و محاکمه كرده است.

مسئول مركز نظارت بر حقوق بشر بحرين تأکید کرد، هدف از اتهامات ادعایی مطرح شده علیه نبیل رجب آن است که وی تا حد ممكن پشت ميله ها بماند، و حقايق را برملا نكند.

المحافظه افزود: بازداشت و محاکمه نبیل رجب درواقع اعلام جنگ عليه همه فعالان حقوق بشر در بحرين است.

المحافظه خاطرنشان کرد: نیروهای آل خلیفه امروز "محمد المسقطي" را به بهانه شركت در تظاهرات بدون مجوز و "نادر عبدالامام" را به اتهام وبلاگ نویسی به دادستاني فراخواند .

المحافظه تأکید کرد: دیروز نماينده يكي از سازمانهاي بین المللی مدافع حقوق بشر که قصد داشت در دادگاه نبیل رجب شرکت کند، از ورود به بحرین منع شد.

16-13:48




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا