آتش بس در سوریه در عید قربان

چهارشنبه 26 مهر 1391
11:07
آتش بس در سوریه در عید قربان فرستاده ويژه سازمان ملل متحد، آتش بس عيد قربان را مقدمه اي براي برون رفت سوريه از بحران دانست.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، الاخضر الابراهیمی امروز در كنفرانس مطبوعاتي در دمشق با اعلام اين كه به مناسبت عيد قربان، ميان طرف هاي درگير در سوريه آتش بس برقرار خواهد شد، افزود: اين آتش بس گام كوچكي در مسير حل بحران خواهد بود.

وي با ابراز رضايت از نتايج گفت و گوهاي خود با طرف هاي درگير در بحران سوريه خاطرنشان کرد: آن چه در اين زمينه شنيده ايم موجب خوش بيني است.

الابراهیمی با تاكيد بر اين كه روزانه دستكم 100 تن از طرف هاي مختلف در داخل سوريه كشته مي شوند، تاكيد كرد: همه طرف هايي كه با آن ها گفت و گو كردم، با آن چه در اين كشور مي گذرد، مخالفند.

وي افزود: آتش بس، زمينه ساز گفت و گو با طرف هاي خارجي و داخلي براي برون رفت سوريه از بحران خواهد شد.

فرستاده ويژه سازمان ملل در ادامه تصريح كرد: توافق ژنو كه بسياري از كشورها با آن موافقت كرده اند، مبناي كار ما براي برون رفت سوريه از بحران خواهد بود.

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش