نخستین قطار اربعین به سوی کرمانشاه حرکت کرد

شنبه 28 مهر 1397
05:04
نخستین قطار اربعین به سوی کرمانشاه حرکت کرد نخستین قطار اربعین حسینی از تهران به مقصد کرمانشاه جمعه شب به راه افتاد.

 

العالم - ایران

مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: به واسطه کوتاه تر بودن فاصله تا مهران در مقایسه با مرزهای جنوبی، برنامه ریزی رجاء بر راه اندازی خط جدید مشهد - تهران تا کرمانشاه قرار گرفت.

محمد رجبی افزود: با هماهنگی های صورت گرفته با یک شرکت خصوصی در صورت خرید بلیت از سوی مسافران، زائران به محض رسیدن به کرمانشاه با اتوبوس به مرز مهران منتقل می شوند.

وی گفت: بیشترین ناوگان به این مسیر اختصاص یافته است و در صورت استقبال زائران امکان افزایش واگن های مسافری وجود دارد.

رجبی با بیان اینکه امکان خرید بلیت برای این مسیر همچنان وجود دارد افزود: مسافران در صورتی که تقاضای خرید بلیت بسته ای شامل قطار تا کرمانشاه و اتوبوس تا مهران باشند باید به آژانس های مسافرتی مراجعه کنند.

وی گفت: قطارهای ویژه اربعین در واگن های 4 و 6 تخته، اتوبوسی و اتوبوسی دو طبقه برای زائران در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا افزود: نرخ بلیت قطار تهران- کرمانشاه بدون استفاده از بسته 60 هزار تومان و با استفاده از بسته ها به همراه اتوبوس از 150 هزار تومان به بالاست.

رجبی گفت: برای برگشت زائران از کربلا به مهران سپس کرمانشاه با اتوبوس و انتقال آنان با قطار به تهران و مشهد برنامه ریزی شده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت