تظاهرات اردنی‌ها و درخواست بازپس گیری اراضی «الباقوره و الغمر» از رژیم صهیونیستی

شنبه 28 مهر 1397
10:45
تظاهرات اردنی‌ها و درخواست بازپس گیری اراضی «الباقوره و الغمر» از رژیم صهیونیستی مردم اردن روز جمعه با برگزاری تظاهراتی از دولت این کشور خواستند زمین‌های «الباقوره و الغمر» را از رژیم صهیونیستی پس بگیرد.

العالم - اردن

مردم اردن و اعضای سندیکاهای مختلف روز جمعه مقابل مقر اتحادیه‌های صنفی تظاهرات کرده و به سمت میدان الرابع در امان پایتخت اردن راهپیمایی کردند.

تظاهرات‌کنندگان اعتراض خود را به سکوت دولت در خصوص اراضی الباقوره و الغمر با وجود نزدیک شدن به مهلت تمدید قرارداد اجاره این اراضی با رژیم صهیونیستی،اعلام کردند.

طبق گزارش خبرگزاری عمون اردن، دولت اردن تنها یک هفته مهلت دارد تا عدم تمایل خود  برای تمدید اجاره زمین‌های الباقوره و الغمر به رژیم صهیونیستی را اعلام کند و در غیر این صورت این قرارداد به مدت ۲۵ سال دیگر تمدید خواهد شد.

اخیرا بیش از ۵۰ نماینده پارلمان اردن با امضای یادداشتی از دولت این کشور خواستند تا قرارداد اجاره زمین‌های الباقوره و الغمر به رژیم صهیونیستی را لغو کند.

نمایندگان گفتند که کمیته حقوقی پارلمان از دولت خواست تا در قرارداد اجاره زمین‌های الباقوره و الغمر به رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کند.

«الغمر» یک منطقه مرزی است که در استان العقبه در جنوب بحر المیت واقع شده و به منطقه مورد منازعه اردن و رژیم صهیونیستی معروف است و پس از امضای معاهده صلح بین دو طرف در سال ۱۹۹۴ موسوم به «وادی عربه»، این منطقه به رژیم صهیونیستی اجاره داده شده است.

منطقه الباقوره نیز یک شهرک مرزی اردن است که در شرق رود اردن واقع شده و وضعیت آن نیز همانند الغمر است.  

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم