چاپلوسی ادامه دار تشکیلات خودگردان؛

عربستان سعودی با ریاست ملک سلمان کشور عدالت و ارزش‌ها باقی خواهد ماند!

شنبه 28 مهر 1397
20:37
عربستان سعودی با ریاست ملک سلمان کشور عدالت و ارزش‌ها باقی خواهد ماند!
تشکیلات خودگردان اعلام کرد تصمیم‌های پادشاه سعودی در راستای تقویت عدالت و انصاف گرفته می‌شود و ستودنی است.

العالم - فلسطین اشغالی

تشکیلات خودگردان امروز (شنبه) اعلام کرد عربستان سعودی با ریاست «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و و نیز «محمد بن سلمان» ولی‌عهد، کشور عدالت و ارز‌ش‌ها باقی خواهد ماند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، تشکیلات خودگردان در ادامه تصمیم‌های پادشاه سعودی را ستود و اعلام کرد این تصمیم‌ها در راستای تقویت عدالت، انصاف، قانون و حقایق گرفته می‌شود.

مواضع تشکیلات خودگردان درباره عربستان درحالیست که اغلب کشورهای جهان رهبران سعودی را در ارتباط با کشته شدن جمال خاشقچی به باد انتقاد گرفته‌اند.

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد از بعد از ورود به ساختمان کنسولگری عربستان سعودی در استانبول در تاریخ سه‌شنبه ۱۰ مهرماه (۲اکتبر) ناپدید شد. سعودی‌ها ابتدا می‌گفتند او ساختمان کنسولگری را ترک کرده است اما در پی شدت گرفتن فشارهای افکار عمومی ناچار به پذیرش قتل خاشقچی شدند و اعلام کردند، سران کشور از این مسئله بی‌اطلاع بوده‌اند.

بامداد امروز (شنبه) دادستان کل پادشاهی عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد نتایج تحقیقات اولیه نشان می‌دهد بین خاشقچی و افرادی که روز ۲ اکتبر با او داخل کنسولگری سعودی در استانبول ملاقات کردند درگیری رخ داده و به کشته شدن روزنامه‌نگار سعودی منجر شده است.  

شاه سعودی هم در پی اعتراف رسمی عربستان به کشته شدن روزنامه‌نگار منتقد این کشور در استانبول، علاوه بر برکنار کردن شماری از فرماندهان اطلاعاتی، کمیته‌ای به ریاست ولی‌عهد برای بازسازی ساختار اطلاعات کل کشور تشکیل داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب