العبادی: تروریسم سعی دارد از هر دری به عراق نفوذ کند

شنبه 28 مهر 1397
22:17
العبادی: تروریسم سعی دارد از هر دری به عراق نفوذ کند
نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق درباره اینکه تروریست‌ها می‌خواهند از هر دری به عراق نفوذ کنند هشدار داد و گفت: نباید اجازه نفوذ تروریسم را بدهیم.

العالم _ عراق

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق روز شنبه در دیدار با تعدادی از فرماندهان عراقی درباره نفوذ مجدد تروریست‌ها به خاک عراق هشدار داد.

العبادی که هفته‌های پایانی دوره نخست‌وزیری خود را طی می‌کند، پس از پایان این دیدار بیانیه‌ای را صادر و در آن از نقش فرماندهان و گروهی که با آنها دیدار داشته است در مبارزه با عناصر داعشی تمجید کرد.

حیدر العبادی خطاب به افسران و فرماندهان عراقی گفت: با عناصر داعش در استان صلاح‌الدین، کوهستان مکحول و تکریت مبارزه کرده و پیروز شده‌اید.

وی در ادامه بر اهمیت مرحله آینده و مشکلات آن به دلیل حضور گروه‌های تروریستی در داخل سوریه و تهدیدات آنها تاکید و اعلام کرد، «پیروزی در برابر تروریسم را در عراق محقق کردیم، اما این تهدید همچنان در سوریه وجود دارد و باید آن را از بین ببریم.»

حیدر العبادی تصریح کرد: تروریست‌ها تلاش می‌کنند از هر دری که شده به خاک عراق نفوذ کنند و ما باید مراقب باشیم و اجازه نفوذ را به آنها ندهیم.

نخست‌وزیر و فرمانده نیروهای مسلح عراق نوزدهم آذرماه سال گذشته، رسما آزادی کامل خاک این کشور از دست داعش و تحقق پیروزی بزرگ را اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند