روسیه: دستیار ارشد ظریف فردا به مسکو می آید

دوشنبه 30 مهر 1397
13:44
روسیه: دستیار ارشد ظریف فردا به مسکو می آید معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که «حسین جابری انصاری» دستیار ارشد وزیر خارجه ایران در امور ویژه سیاسی فردا (سه شنبه) به مسکو سفر می کند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسپوتنیک، «میخائیل بوگدانف» که نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه نیز محسوب می شود، اظهار داشت: جابری انصاری برای گفت وگو با مقامات روسیه وارد مسکو می شود.
وی ادامه داد: دستیار ارشد وزیر امور خارجه ایران چند روزی در مسکو خواهد بود و من هم مذاکراتی در محل وزارت امور خارجه روسیه با وی خواهم داشت.
گفتنی است، حسین جابری انصاری دستیار ارشد وزیر امور خارجه ایران و مذاکره کننده ارشد کشورمان در امور سوریه است که نقش کلیدی در پیشبرد بحث های کارشناسی در مذاکرات آستانه برای حل و فصل بحران سوریه دارد.
ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور های ضامن صلح آستانه به دنبال راهی برای حل و فصل جنگ هشت ساله در سوریه هستند و در قالب این فرمت توانسته اند مخالفان و موافقان دولت سوریه را در قالب نشست گفت وگوهای سوری - سوری کنار یکدیگر جمع کنند که اثربخش ترین تلاش بین المللی برای پایان دادن به بحران در سوریه محسوب می شود.
استفان دی میستورا نماینده سازمان ملل متحد نیز در این مذاکرات شرکت دارد هر چند که آمریکایی ها همواره از حضور در این مذاکرات خودداری کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض


وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان


روایت سخنگوی قوه قضاییه از روند رسیدگی به پرونده بانک آینده


دریادار ایرانی: رشادت نیرو‌های مسلح در حراست از تنگه هرمز، نماد اقتدار ایران است