رویترز:

القحطانی عامل بازداشت و ضرب و شتم سعد الحریری بود

سه شنبه 1 آبان 1397
10:21
القحطانی عامل بازداشت و ضرب و شتم سعد الحریری بود رسانه‌ها از نقش مشاور امور سایبری پادشاه عربستان در بازداشت و ضرب و شتم نخست وزیر لبنان خبر می دهند.

العالم - عربستان سعودی

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت که در دورانی که "سعد الحریری" در عربستان در بازداشت به سر می برد، "سعود القحطانی" شخصی بود که بر روند بازجویی از حریری اشراف داشت و وی را مجبور به استعفا کرد.

بر اساس این گزارش، القحطانی حریری را مورد ضرب و شتم قرار داده و به وی اهانت کرده است.

الحریری 13 آبان 96 در اقدامی نامتعارف و غافلگیرکننده در عربستان از مقام خود استعفا کرد. متن بیانیه استعفای وی از طریق شبکه خبری العربیه سعودی قرائت شد.

همچنین از القطحانی به عنوان فردی نام می برند که بر روند تحقیق از شاهزادگان و بازرگانان سعودی نام میبرند که در هتل ریتز کارلتون در بازداشت بودند.

سعود القحطانی که از وی به عنوان دست راست "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان نام می برند.

رویترز همچنین به نقل از منابع آگاه خود فاش کرد که مشاور امنیت سایبری پادشاه سعودی شخصا از طریق نرم افزار اسکایپ عملیات ترور خاشقجی را نیز مدیریت کرده است.

رویترز به نقل از یک کارشناس اطلاعاتی عرب و نزدیک به کاخ سلطنتی عربستان فاش کرد که قحطانی روز قتل خاشقچی از طریق نرم افزار اسکایپ با کنسولگری سعودی در استانبول ارتباط تلفنی داشته و عملیات بازجویی این روزنامه نگار را مدیریت می کرده است.

این خبرگزاری افزود: در حالی که القحطانی تلفنی با خاشقجی صحبت می کرده است، وی را آماج دشنام و فحش قرار داده است که به گفته منابع ترکیه ای و عربی آگاه، این روزنامه نگار به اهانت های مشاور مستعفی پادشاه عربستان پاسخ داده است.

یک منبع ترکیه ای آگاه که خواست نامش فاش نشود نیز به رویترز گفته است: مشاجره خاشقجی و القطحانی طوری بود که مشاور پادشاه سعودی به گروه امنیتی 15 نفره سعودی دستور حذف این روزنامه نگار را صادر کرده و گفته است: سرش را برایم بیاورید.

پادشاه عربستان چند روز پیش و در پی اوج گرفتن رسوایی قتل خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول، القحطانی را از سمت خود برکنار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اف ۱۶ ارتش آمریکا در آلمان سقوط کرد


دیدار وزیران خارجه ایران و ایتالیا در نیویورک


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است


النجباء: مقاومت و حشد الشعبی باقی خواهند ماند


استقبال وزیر کشور الجزایر از پزشکیان، در توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک


زندگی در سایه «خط زرد»؛ آوارگان غزه در قبرستان‌ها پناه گرفته‌اند


امیر سرتیپ اکرمی‌نیا: با تاکتیک‌های جدید جنگی، دشمن را از منطقه اخراج می‌کنیم


افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه