بازداشت چهار بحرینی به اتهام توهین به پادشاه

جمعه 28 مهر 1391
05:30
بازداشت چهار بحرینی به اتهام توهین به پادشاه نيروهاي امنيتي بحرين چهار نفر از شهروندان اين کشور را به اتهام "توهين به پادشاه" در سايت تويتر بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، محمد المسقطی رییس جمعیت جوانان و حقوق بشر بحرین، اعلام کرد: چهار جوان بحرینی که کمتر از سی سال سن دارند، صبح چهارشنبه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند و دستگاه های یارانۀ شخصی آنان توقیف شد.

از سوی دیگر احمد بوجیری دادستان کل بحرین از بازجویی افراد بازداشت شده به اتهام توهین به پادشاه در صفحه شخصی خود در سایت تویتر خبر داد و گفت: برای متهمان به مدت یک هفته قرار بازداشت صادر شده و پس از بازجویی، پرونده آنها با قید فوریت و خارج از نوبت به دادگاه جنایی ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است، هرگونه انتقاد از پادشاه و خاندان حاکم در بحرین، بر اساس قوانین این کشور جرم به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

ان‌بی‌سی: کاخ سفید ازسرگیری حملات به ایران را بررسی کرد


تصاویر جدید از آسیب پایگاه «عدیری» در حملات ایران


آمریکا اتهامات جدیدی علیه مادورو مطرح می‌کند


عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد