درخواست اردنی‌ها برای لغو معاهده با اشغالگران

شنبه 29 مهر 1391
10:15
درخواست اردنی‌ها برای لغو معاهده با اشغالگران اردني ها در هجدهمين سالروز امضاي معاهده "وادي عربه" با رژيم صهيونيستي، خواستار لغو اين معاهده ننگين شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مردم پایتخت اردن دیروز با برگزاری تظاهرات نزدیک ساختمان سفارت رژیم صهیونیستی، خواستار تعطیلی این سفارتخانه و لغو معاهده وادی عربه شدند.

علاوه بر امان مردم استانهاي جرش، الكرك و الطفيله نیز با دعوت جنبش جوانان، جنبش اسلامي و جنبش هاي عشايري تظاهرات کردند.

تظاهرات مشابهی نیز در چندين استان شمالي و جنوبي اردن برگزار شد؛ که بزرگترین آنها در استان اربد بود.

به نوشته السفير، اين تظاهرات در حالي برگزار مي شود كه ستاد انتخابات اردن سه روز پيش  ، بيست و سوم دسامبر 2013  را زمان برگزاري انتخابات پارلماني  آتي  مشخص كرده است. این درحالی است که گروه‌هاي سياسي اردن از جمله جنبش اسلامي ، جبهه ملي اصلاحات و گروه‌هاي سياسي  و جنبش هاي مردمي و جنبش هاي جوانان در اعتراض به قانون فعلی، انتخابات را تحريم كرده اند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد


اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد