پامپئو: ترامپ قاتلان خاشقچی را بازخواست می‌کند

جمعه 4 آبان 1397
20:39
پامپئو: ترامپ قاتلان خاشقچی را بازخواست می‌کند وزیر خارجه آمریکا باز هم مدعی شد که رئیس دولت متبوعش به دنبال بازخواست از قاتلان روزنامه‌نگار مقتول سعودی است.

العالم- آمریکا 

 

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که دونالد ترامپ، به بازخواست قاتلان جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی متعهد است.

به نوشته الجزیره، پامپئو تصریح کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ این را شفاف کرده که دولت او کسانی را که در قتل خاشقچی مسئولیت داشته‌اند را مورد بازخواست قرار خواهد داد.»

جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد محمد بن‌سلمان، ولی‌عهد عربستان سعودی، روز دهم مهر ماه گذشته در کنسول‌گری عربستان سعودی در استانبول به قتل رسید و جسدش هنوز هم ناپیداست.

پامپئو در حالی سخن از تعهد رئیسش به بازخواست قاتلان روزنامه‌نگار مقتول سعودی به زبان می‌آورد که روز جمعه، خدیجه چنگیز، نامزد جمال خاشقچی، در خصوص صداقت واشنگتن در پیگیری این پرونده ابراز تردید کرد.

خانم چنگیز در مورد تلاش آمریکا برای پیگیری قضیه قتل خاشقچی گفت که او دعوت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا برای سفر به کاخ سفید را تا زمانی که «اخلاص و صداقت» واشنگتن محرز نشود، قبول نخواهد کرد.

وی همچنین گفت که هدف آمریکا از دعوت او برای سفر به این کشور، جلب افکار عمومی در راستای منافع واشنگتن است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی