صهیونیستها: به مرسی نوبل صلح بدهید

يکشنبه 30 مهر 1391
12:38
صهیونیستها: به مرسی نوبل صلح بدهید اظهارات سخنگوي رسمي رياست جمهوري مصر درباره نامه "محمد مرسي" به "شيمون پرز" رئيس رژيم اشغالگر، با استقبال سران اين رژيم همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سران رژیم اشغالگر از اظهارات "یاسرعلی" سخنگوی "محمد مرسی" درخصوص نامه وی به "شیمون پرز"، ابراز رضایت کردند.

کانال یک تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اظهارات یاسر علی "اطمینان بخش و موجب آرامش است"، به ویژه تأکید او براین مسأله که مصر، "اسرائیل" و روابط دوجانبه و توافنامه های دوطرف و معاهده صلح را به رسمیت شناخته، و همواره بر آن تأکید می کند.

تلویزیون رژیم اشغالگر با تشکیک در توجیهات بسیاری از سران اخوان المسلمین و یا مسئولان سیاسی مصر مبنی براینکه نامه "مرسی" برای رعایت "پروتکل"ها بوده،  تأکید کرد: استفاده مرسی از واژه هایی مانند "دوست صمیمی" خطاب به پرز، نامه ای غیرعادی و صمیمانه است؛ که نشان می دهد مصر تمایل دارد صادقانه روابط خود را با اسرائیل ارتقا دهد.

از سوی دیگر، انتشار نامه رئیس جمهوری مصر به رئیس رژیم اشغالگر با واکنش و استقبال صهیونیستها در شبکه های اجتماعی و اینترنت همراه شده ، به صورتی‌که اعضای انجمن صهیونیستی موسوم به "سخن صلح" پیشنهاد کردند مرسی برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو