صهیونیستها: به مرسی نوبل صلح بدهید

يکشنبه 30 مهر 1391
12:38
صهیونیستها: به مرسی نوبل صلح بدهید اظهارات سخنگوي رسمي رياست جمهوري مصر درباره نامه "محمد مرسي" به "شيمون پرز" رئيس رژيم اشغالگر، با استقبال سران اين رژيم همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سران رژیم اشغالگر از اظهارات "یاسرعلی" سخنگوی "محمد مرسی" درخصوص نامه وی به "شیمون پرز"، ابراز رضایت کردند.

کانال یک تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اظهارات یاسر علی "اطمینان بخش و موجب آرامش است"، به ویژه تأکید او براین مسأله که مصر، "اسرائیل" و روابط دوجانبه و توافنامه های دوطرف و معاهده صلح را به رسمیت شناخته، و همواره بر آن تأکید می کند.

تلویزیون رژیم اشغالگر با تشکیک در توجیهات بسیاری از سران اخوان المسلمین و یا مسئولان سیاسی مصر مبنی براینکه نامه "مرسی" برای رعایت "پروتکل"ها بوده،  تأکید کرد: استفاده مرسی از واژه هایی مانند "دوست صمیمی" خطاب به پرز، نامه ای غیرعادی و صمیمانه است؛ که نشان می دهد مصر تمایل دارد صادقانه روابط خود را با اسرائیل ارتقا دهد.

از سوی دیگر، انتشار نامه رئیس جمهوری مصر به رئیس رژیم اشغالگر با واکنش و استقبال صهیونیستها در شبکه های اجتماعی و اینترنت همراه شده ، به صورتی‌که اعضای انجمن صهیونیستی موسوم به "سخن صلح" پیشنهاد کردند مرسی برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم