کنفرانس نجف توهین به مقدسات را محکوم کرد

يکشنبه 30 مهر 1391
14:46
کنفرانس نجف توهین به مقدسات را محکوم کرد العالم، نجف اشرف - شركت كنندگان در كنفرانس "ياري پيامبر حضرت محمد (ص)" در نجف اشرف، توهين غرب به اسلام و مقدسات را محكوم كردند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، روحانيون، نخبگان سياسي، علمي، داخلي و خارجي از اديان و مذاهب مختلف در این کنفرانس که از سوی موسسه "الاعراف" در نجف اشرف برگزار شد، مخالفت خود را با افراط گرایان اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این  اجلاس تاكيد كردند، استكبار جهاني در پس پرده بي حرمتي برنامه ريزي شده به مقدسات اسلامي قرار دارد.

شيخ "علي زنگنه" امام جماعت كركوك به خبرنگار العالم، گفت: ما براي ياري رسول گرامي اسلام حضرت محمد (ص) و دين خود جمع شده ايم؛ تا به جهانيان بگوييم كه مسلمانيم، سخنمان يكي است و حامل پرچم لا اله الا الله و محمد رسول الله (ص) هستيم و كسي نمي تواند ميان ما تفرقه ايجاد كند.

"ريان الكلداني" نماينده مسيحيان كلداني نيز در مصاحبه با خبرنگار العالم اظهار داشت: ما در كنار برادران شيعه، سني و همه اقشار ملت عراق در نجف اشرف جمع شده ايم تا بي حرمتي به پيامبر (ص) را ريشه كن کنیم.

 

21-11:12




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود