سایۀ سنگین "ایوب" بر رزمایش آمریکا و رژیم صهیونیستی

دوشنبه 1 آبان 1391
07:48
سایۀ سنگین به دنبال عمليات موفقيت آميز ايوب که طي آن هواپيماي بدون سرنشين حزب الله مسافت زيادي از حريم هوايي فلسطين اشغالي را درنورديد، ارتش رژيم صهيونيستي و آمريکا، نحو? تعامل با هواپيماهاي بدون سرنشين ساخت ايران را در جدول برنامه هاي رزمايش مشترک خود - که قرار است ماه آينده برگزار شود- قرار داده اند.

به گزارش العالم، گزارشگر کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص تصریح کرد: ارتش اسرائیل هواپیمای ایوب را بر فراز جنگل یائیر اسرائیل هدف حمله قرار داد، اما نتوانست همه قطعات هواپیما را پس از هدف قرار دادن آن جمع آوری کند. ارتش اسرائیل واحدهای 669 را برای جمع آوری قطعات هواپیما ایوب راهی منطقه کرد.

وی افزود: نیروی دریایی اسرائیل در پی عملیات ایوب، رادار دریایی "آلفا" را به نمایش گذاشت. این رادار می تواند نقش مؤثری در زمینه شناسایی و منهدم کردن هواپیماهای بدون سرنشین متجاوز ایفا کند.

نیر دفوری کارشناس مسائل راهبردی و نظامی کانال دو تلویزیون اسرائیل در این باره گفت: 2000 سرباز آمریکایی به همراه شماری آتشبار در راستای رزمایش گسترده و مشترک نظامی میان آمریکا و اسرائیل در بندر اشدود مستقر شدند.

وی افزود: آمریکا و اسرائیل در این رزمایش که قرار است در ماه آینده برگزار شود شیوه رویارویی با موشکهای مهاجم را مورد آزمایش قرار می دهد.

کارشناس مسائل راهبردی اسرائیل با بیان این که «در این رزمایش همه سامانه های پدافندی از جمله سامانه حیدس و گنبد آهنین و پتریوت با هم ادغام می شوند»، تاکید کرد: ارتش اسرائیل به منظور بررسی عملکرد سامانه پتریوت، در راستای این رزمایش این سامانه را در تمام مناطق مختلف اسرائیل نصب می کند.

وی افزود: رئیس ستاد ارتش آمریکا برای نظارت بر این رزمایش دو هفته دیگر عازم اسرائیل می شود.

دفوری خاطر نشان کرد، این تحولات در حالی رخ می دهد که نیروهای مستقر در مناطق شمالی برای پیش گیری از تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین حزب الله به حریم هوایی اسرائیل در حالت آماده باش بسر می برند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: در برابر تهدیدها و تحریم‌ها پیروز خواهیم شد


فلج شدن شهرهای فرانسه با ادامه اعتصابات سراسری و تظاهرات مردمی


قربانیان شکست؛ ترامپ تیغ اخراج را بر گردن فرماندهان جنگ با ایران گذاشت


سرلشکر رضایی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین تقدیم کرد


تهران خواستار پاسخگویی آمریکا و انگلستان در قبال نقض حقوق بشر شد


گفت و گوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با همتایان کویتی و ترکیه ای


صندلی لرزان پنتاگون؛ ترامپ از موج نارضایتی‌ها از وزیر جنگ پرده برداشت


تقدیم پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور روسیه + فیلم


طبل توخالی واشنگتن در فضای مجازی؛ طعنه کاربران به ناکامی ترامپ


تأکید قاهره و ریاض بر راهکار دیپلماسی برای مهار جنگ در منطقه