دستگیری نماینده سلفی پارلمان کویت در دستشویی!

دوشنبه 1 آبان 1391
13:41
دستگیری نماینده سلفی پارلمان کویت در دستشویی! نيروهاي امنيتي کويت، وليد طبطبائي نماينده سلفي پارلمان اين کشور را که پس از حضور در راهپيمايي مخالفان و اهانت به يک افسر پليس، در دستشويي يکي از پارک هاي شهر کويت مخفي شده بود، دستگير کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه کویتی الشاهد در شماره امروز خود نوشت: ولید طبطبائی که در پی مشاجره لفظی با یک افسر پلیس، در یک دستشویی عمومی مخفی شده بود، در لحظه دستگیری با فریاد از حاضران در راهپیمایی کمک خواست، اما آنان پا به فرار گذاشتند.

 لازم به ذکر است که این نماینده سلفی کویت به تازگی در شهر ادلب سوریه و در جمع تروریست های مسلح حاضر در این شهر، سخنان غرایی پیرامون "انقلاب، آزادی و شجاعت" ایراد کرده بود!

این در حالی است که در پی اعتراضات و راهپیمایی های مخالفان دولت کویت، دادستان کل این کشور، برای شماری از مخالفان از جمله برخی نمایندگان سابق پارلمان این کشور همچون مبارک وعلان، خالد طاحوس، بدر الداهوم و فلاح صواغ، حکم بازداشت صادر کرده بود و نامبردگان ظرف مدت ده روز از زمان بازداشت، مورد محاکمه قرار گیرند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود