سخنگوی موگرینی:

حمایت اروپا از برجام به قوت خود باقی است/ درباره اتفاق دانمارک باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم

چهارشنبه 9 آبان 1397
16:22
حمایت اروپا از برجام به قوت خود باقی است/ درباره اتفاق دانمارک باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم
سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به اتهامات اخیر دانمارک علیه ایران گفت که اتحادیه اروپا همچنان از برجام حمایت می‌کند و درباره این اتفاق اعضا منتظر اطلاعات بیشتر هستند.

العالم _ اروپا

«مایا کوتسیانیچ» سخنگوی «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر حمایت این نهاد اروپایی از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) تاکید کرد.

این مقام اروپایی امروز چهارشنبه گفت: «حمایت این اتحادیه از برجام به قوت خود باقی است اما دیگر مسائل با ایران از جمله اتهام قتل در اتحادیه اروپا به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»  ما تهدید علیه امنیت اتحادیه اروپا را نمی‌پذیریم و این اتفاقات را فوق العاده جدی تلقی می‌کنیم.

وی به این موضوع اشاره کرد که تحریم‌ها علیه ایران (در ارتباط با تروریسم و یا حقوق‌بشر) هنوز پابرجا هستند.

 کوتسیانیچ درباره ساز و کار ویژه اقدام مالی اروپا با ایران بدون اشاره به زمانبندی و محتوای آن گفت: کار در این مورد میان کشورهای عضو ادامه دارد.کوتسیانیچ افزود: «ما شنیده ایم اقدامات به آرامی در جریان است و بعضی دیپلماتها نگرانیهایی درباره مخالفتهای داخلی دارند. 

پلیس دانمارک دیشب بدون ارائه هیچ مستنداتی عوامل منتسب به ایران را به حمله به یک فرد در خاک این کشور متهم کرد. وزارت خارجه دانمارک هم روز سه‌شنبه در همین ارتباط سفیر این کشور را از تهران فراخواند. «آندره ساموئلسن»، وزیر خارجه دانمارک در یک کنفرانس خبری گفت معتقد است حکومت ایران عامل این حمله بوده و به همین دلیل سفیر دانمارک را از تهران برای مشورت فرا می‌خواند. 

ساموئلسن، علاوه بر این گفته دانمارک در تلاش خواهد بود تحریم‌های جدیدی در چارچوب اتحادیه اروپا علیه ایران اعمال کند.در همین راستا یک سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «در این مرحله، وقایع را رصد می‌کنیم و برای کسب اطلاعات بیشتر با دانمارک در تماس هستیم.»

به دنبال این اقدام کپنهاگ، «بهرام قاسمی»، سخنگوی وزارت خارجه ایران ادعاها را «مغرضانه» خواند و انتساب عملیات ادعایی به جمهوری اسلامی را تکذیب کرد.وی طرح این ادعاها را «در  ادامه توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان شناخته شده روابط خوب و رو به گسترش ایران و اروپا در شرایط خاص و خطیر کنونی» توصیف کرد. 

صبح امروز هم سفیر دانمارک در تهران به وزارت خارجه احضار شد. سفیر دانمارک در این ملاقات گفت که برای پاره ای از مشورت ها به کپنهاگ فراخوانده شده و در کپنهاگ سعی خواهد کرد تا مطالب و انتظارات طرفهای ایرانی را مطرح و پیگیری کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی


اولین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری؛ قیطاسی قهرمان شد


قالیباف: ایران و مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند


افزایش شمار شهدای غزه و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در نتیجه ادامه حملات رژیم اشغالگر + ویدئو


بیانیه وزارت خارجه درباره حمله دشمن آمریکایی به یک جشن عروسی در کوهستک


سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن ادعاهای حقوق بشری و دمکراسی است


راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست


حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران آمریکائی در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی