مون از سفر قریب‌الوقوع کیم به سئول خبر داد

پنج‌شنبه 10 آبان 1397
10:18
مون از سفر قریب‌الوقوع کیم به سئول خبر داد در حالی که رهبر کره شمالی برای دیدار دوم با رئیس جمهور آمریکا آماده می‌شود، رئیس جمهور کره جنوبی از دیدار قریب‌الوقوع سران دو کره خبر داد.

العالم - آسیا

«مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی امروز (پنجشنبه) خبر داد «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به زودی به سئول سفر می‌کند.

به نوشته سایت شبکه «سی.جی.تی.ان»، مون گفت نقطه استراتژیک و تاریخی برای خوشبختی در شبه جزیره کره و در شمال شرق آسیا پیش روی همه است و این فرصتی است که مانند معجزه بوجود آمده و نباید از دست برود. 

مون در جلسه پارلمان روز پنج‌شنبه گفت که دومین دیدار رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز به زودی انجام می‌گیرد و انتظار می‌رود «شی جینپینگ» رئیس جمهور چین نیز به زودی به کره شمالی سفر کند. 

وی همچنین از احتمال سفر قریب‌الوقوع کیم به روسیه برای دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و نیز دیدار رهبر کره شمالی با «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن خبر داد. 

مون و  کیم در سال جاری میلادی سه بار با یکدیگر دیدار کرده‌اند. دو دیدار اول سران دو کره در روستای آتش‌بس مرزی و دیدار سوم که ماه سپتامبر انجام گرفت در پایتخت کره شمالی برگزار شد. 

همچنین سران آمریکا و کره شمالی برای اولین بار در ماه ژوئن گذشته با یکدیگر در سنگاپور دیدار و برای خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره توافق کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم