افزایش تعداد لغو تابعیت شدگان بحرینی به 760 نفر

جمعه 11 آبان 1397
02:23
افزایش تعداد لغو تابعیت شدگان بحرینی به 760 نفر رژیم آل خلیفه در ادامه اقدام های ضد حقوق بشری خود ادقام به لغو تابعیت 11شهروند بحرینی دیگر کرد که در نتیجه تعداد لغو تابعیت شدگان این کشور به 760 نفر رسید.

العالم-بحرين

سازمان حقوق بشری "سلام" اعلام کرد که شمار لغو تابعیت شدگان بحرینی با سرعت به عدد 800 نزدیک می شود.

از سال 2012 تاکنون 760 شهروند بحرینی لغو تابعیت شده اند و سال 2018 با 254 مورد لغو تابعیت، بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.

روز چهارشنبه دادگاه بحرین، 13 شهروند را به اتهام تشکیل گردان های موسوم به 'گردان های الاشتر' و آموزش ساخت سلاح و مواد منفجره به حبس ابد محکوم و 11 نفر آن ها را لغو تابعیت کرد.

برغم انتقادهای بسیار به این مجازات، مسئولان رژیم آل خلیفه همچنان از آن به عنوان بهترین شیوه انتقام از مخالفان بهره می برند.

نهادهای حقوقی داخلی و بین المللی بارها رژیم بحرین را به تلاش برای تغییر ساختار جمعیتی کشور از طریق لغو تابعیت ساکنان اصلی و اعطای تابعیت به بیگانگان متهم کرده اند.

نوامبر سال 2012 حکم لغو تابعیت نخستین گروه از شهروندان بحرینی شامل 31 روحانی، دانشگاهی، حقوقدان، نماینده مجلس، فعالان رسانه ای و اعضای سازمان های مدنی صادر شد.

بحرین از سال 2011 تاکنون از بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم آل خلیفه رنج می برد. این رژیم با کمک نیروهای نظامی اعزامی از عربستان و امارات تظاهرات مسالمت آمیز شهروندان بحرینی را سرکوب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز