فعالان فلسطینی:

نارضایتی فلسطینی‌ها از نامه محبت آمیز مرسی

سه شنبه 2 آبان 1391
16:52
نارضایتی فلسطینی‌ها از نامه محبت آمیز مرسی رام الله(العالم)- فعالان سياسي فلسطيني، نامه محبت آميز رئيس جمهور مصر به شيمون پرز رئيس رژيم صهيونيستي را نااميد كننده و اقدامي در مسير به رسميت شناختن اين رژيم دانستند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از رام الله، ناظران عقیده دارند که "محمد مرسی" با ادعای در پیش گرفتن ديپلماسي "عملگرايی"، در نامه ای سراسر محبت آمیز به رژیم اشغالگر، عامل كشتارهاي خونين قانا را "دوست بزرگوار" خود خوانده است.

"حلمي الاعرج" مدير مركز آزادي و حقوق بشر در رام الله به خبرنگار العالم گفت: این اقدام غیر منتظره مرسی، ملت و فعالان سياسي فلسطين را شگفت زده کرده است؛ زیرا مرسی این نامه را برای کسی ارسال کرده است که کارنامه‌ای سیاه در خصوص ارتکاب انواع جنایت علیه ملت مظلوم فلسیطین دارد.

"خالده جرار" عضو مجلس قانونگذاري فلسطين در مصاحبه با خبرنگار العالم تأکید کرد: با ظهور علائم ناخرسندی رژیم صهیونیستی از انقلاب مصر و بستن سفارت خود در قاهره بعد از انقلاب، انتظار مي رفت ماهيت رابطه مصر با رژيم صهيونيستي تغيير كند؛ اما متاسفانه نه تنها چنين نشد بلكه امروز شاهد نامه سراسرمحبت مرسي به شيمون پرز هستيم.

از سوی دیگر كساني كه پيش از اين مدعي بودند مرسي حامي فلسطينيان است امروز عقیده دارند كه كمترين پيام اين نامه، تلاش مرسي براي ارتقای سطح روابط با رژيم اشغالگر قدس است.

به عقیده ناظران سیاسی نامه مرسي، به منزله به رسميت شناختن رژيم صهيونيستي است؛ و به همين علت صهيونيست ها از دريافت نامه مرسی بسيار خوشحالند.

"فتح موفق مطر"عضو شوراي انقلابي جنبش حماس نيز در گفت وگو با العالم اظهار داشت: درست است که این تصمیم بیانگر دیدگاه مقامات مصر است؛ اما در عین حال این موضوع به مسئله جنگ اعراب با رژیم اشغالگر نیز مربوط می شود.

MKH-23-11:02



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز