جنبش «النجباء» خبر داد

تلاش نیروهای آمریکایی برای انتقال مجدد عناصر داعش به عراق از طریق مرزهای سوریه

جمعه 11 آبان 1397
10:48
تلاش نیروهای آمریکایی برای انتقال مجدد عناصر داعش به عراق از طریق مرزهای سوریه سخنگوی جنبش «النجباء» با اشاره به طرح آمریکا برای انتقال عناصر داعش به عراق تأکید کرد که دولت کنونی عراق در مرحله آتی قصد دارد تصمیمهای جدیدی درباره حضور غیر قانونی آمریکا در این کشور اتخاذ کند.

العالم- عراق 

«سید هاشم الموسوی» سخنگوی جنبش «النجباء» عراق تأکید کرد که آمریکا در تلاش است از دولت فعلی عراق انتقام بگیرد.

الموسوی اعلام کرد که علت انتقامگیری واشنگتن این است که دولت جدید عراق طبق برنامه‌ریزی دولت آمریکا تشکیل نشد.

رادیو «النور» لبنان به نقل از الموسوی گزارش داد که نیروهای آمریکایی نیز در تلاشند چند گذرگاه امن بین مرزهای سوریه و عراق ایجاد کنند تا بار دیگر داعش وارد عراق شود.

وی در ادامه تأکید کرد که گروه «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق در برابر طرحهای آمریکا که قصد دارد فرآیند سیاسی را هدف قرار دهد و حاکمیت این کشور را تهدید کند، سد محکمی خواهد بود.

سخنگوی النجباء اظهار داشت که دولت عراق از خطر موضع آمریکا اطلاع دارد و تحت فشارهای این کشور قرار نخواهد گرفت؛ فشارهایی که بر اساس آن آمریکا مدعی است که نباید نیروهای الحشد الشعبی در مناطق مرزی حضور داشته باشند.

الموسوی همچنین اعلام کرد که دولت کنونی عراق در مرحله آتی قصد دارد تصمیمهای جدیدی در خصوص حضور غیر قانونی آمریکا در این کشور اتخاذ کند.

وی در ادامه عنوان کرد که دولت عراق «در مرحله آتی نیاز مبرمی به کنترل کامل مرزهای [این کشور] با سوریه، عمان و ترکیه دارد تا تداوم پیروزی در برابر تروریسم محقق شود».

این مسئول النجباء در پایان خاطر نشان کرد که عدم کنترل مرزهای عراق زمینه را برای طرحهای آمریکا مبنی بر بازگشت گروه تروریستی داعش فراهم خواهد کرد.

الموسوی پیشتر گفته بود که آمریکا در تلاش است عناصر داعش را به یمن و منطقه «سیناء» در مصر انتقال دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان