ناخرسندی اتحادیه اروپا و انگلیس از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران

دوشنبه 14 آبان 1397
14:30
ناخرسندی اتحادیه اروپا و انگلیس از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران اتحادیه اروپا و انگلیس از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران با انتشار بیانیه‌ای، از اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران انتقاد کردند.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا و انگلیس در قالب بیانیه‌ای اعلام کردند که از اقدام آمریکا مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران بسیار ناراضی هستند.

همچنین «پیر مسکوویسی» کمیسر امور اقتصادی اتحادیه اروپا  امروز دوشنبه گفت که این اتحادیه با تصمیم آمریکا مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌های نفتی و مالی علیه ایران مخالف است.

این مقام اروپایی در این مورد به رادیو «فرانس‌اینفو» گفت: «اتحادیه اروپا با این موضوع موافق نیست.»

به دنبال خروج «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از توافق هسته ای ایران و 1+5 در اردیبهشت ماه سال جاری، کشورهای اروپایی به همراه روسیه و چین ضمن مخالفت با این تصمیم واشنگتن، بر لزوم حفظ برجام و همچنین برخورداری ایران از منافع اقتصادی حاصل از برجام تاکید کردند.

کشورهای اروپایی همچنین ضمن مخالفت با بازگرداندن تحریمهایی که به واسطه برجام لغو شده بود، از ایجاد ساز و کاری ویژه در زمینه مبادلات مالی با ایران خبر دادند. هرچند این سازو کار هنوز راه اندازی نشده است اما کشورهای اروپایی به طرف ایرانی قول داده‌اند تا اوایل سال آینده میلادی به صورت عملی بتوان از آن در مبادلات دوجانبه استفاده کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب


نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد