سوئیفت روسیه آماده شد

سه شنبه 15 آبان 1397
19:07
سوئیفت روسیه آماده شد بانک مرکزی روسیه با اعلام آماده شدن سوئیفت روسی (SPFS) اعلام کرد که بانک ها و موسسات اعتباری داخلی و خارجی در صورت آماده بودن شرایط فنی می توانند به سوئیفت روسی وصل شوند.

العالم - اروپا

در گزارش بانک مرکزی روسیه گفته شده است: سیستم انتقال اطلاعات مالی (SPFS) توسط بانک مرکزی روسیه بوجود آمده است و قرار است خدماتی در عرصه انتقال اطلاعات مالی ارایه دهد.

«این خدمات شامل انتقال اطلاعات درقالب سوئیفت، انتقال اطلاعات مالی در قالب های ویژه به کاربران، کنترل اطلاعات مالی در قالب سوئیفت و امکان مشخص کردن شرکت کنندگان در (SPFS) برای کاربران و دریافت اطلاعات مالی از آنها است.»

در ادامه این گزارش آمده است: اصول ورود بانک ها و مشتریان آنها به سیستم (SPFS) به این گونه است که این موسسات در صورت آماده بودن خدمات فنی و پس از عقد قرارداد با بانک مرکزی روسیه در آن عضو می شوند.

در گزارش خاطرنشان شده است: بانک مرکزی روسیه مطابق با قوانین و مقررات خود اجازه دارد خدمات در عرصه انتقال اطلاعات مالی به موسسات اعتباری و مشتریان آنها و شخصیت های حقوقی، بانک ها و موسسات اعتباری خارجی و بانک مرکزی کشورهای دیگر ارایه دهد. 

گفتنی است، روسیه از یک سال پیش اعلام کرد که در حال ایجاد سیستم سوئیفت روسی (SPFS) است تا با تحریم های احتمالی آمریکا در حوزه مالی و بانکی علیه روسیه مقابله کند.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند