فراخوان ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین برای شرکت در «جمعه خشم مردمی»

چهارشنبه 16 آبان 1397
19:02
فراخوان ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین برای شرکت در «جمعه خشم مردمی» ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از دعوت علما برای برگزاری تظاهرات «جمعه خشم مردمی» جهت مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، اعلام کرد.

العالم - بحرین

ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه در بیانیه‌ای از دعوت علما برای برگزاری تظاهرات جمعه خشم جهت مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و حکم جائرانه علیه «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» حمایت کرد.

در این بیانیه آمده است: «سرزمین بحرین که به خون شهدای بی‌گناه مطهر شده است، هرگز نمی‌پذیرد صهیونیست‌هایی که دستشان به خون برادرانمان در فلسطین، سوریه، لبنان و کشورهای عربی و اسلامی آغشته شده است، پا به این سرزمین بگذارند.»

طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، ائتلاف مذکور همچنین بر همبستگی با شیخ علی سلمان تأکید کرد و افزود که مسئولان بحرین از وحدت ملت در هراس بوده و از مقابله با حضور پر شور مردمی در میادین عاجز هستند.

چند روز پیش دادگاه تجدیدنظر بحرین با لغو حکم تبرئه شیخ علی سلمان در پرونده جاسوسی برای قطر، او را به حبس ابد محکوم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند