بازگشت گروه جدیدی از آوارگان سوری به لبنان

پنج‌شنبه 17 آبان 1397
14:17
بازگشت گروه جدیدی از آوارگان سوری به لبنان بخش دیگری از آوارگان سوری در لبنان امروز به کشور خود بازگشتند و گروه‌های مربوطه تسهیلات لازم را برای این کار فراهم کردند.

العالم - سوریه

امروز (پنجشنبه) گروه دیگری از آوارگان سوری در لبنان از طریق گذرگاه‌ «الدبوسیه» در حومه حمص وارد کشور خود شدند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، گروه‌های مربوطه تسهیلات لازم برای بازگشت این آوارگان به منازلشان را فراهم کردند و آنها رأس ساعت هشت (به وقت محلی) در گذرگاه مذکور بوده‌اند.

خبرنگار سانا در گذرگاه «الزمرانی» نیز اعلام کرد صدها آواره سوری در لبنان امروز به این گذرگاه رسیده‌اند تا به منازل خود منتقل شوند.

در ادامه این گزارش تأکید شده است گروه‌های مربوط در حومه دمشق تمامی تدابیر و مقدمات در گذرگاه‌های مرزی الزمرانی و «جدیده یابوس»  را برای استقبال از آوارگان تدارک دیده‌اند.

امنیت عمومی لبنان هفته جاری اعلام کرد از ماه ژوئیه تا کنون 87 هزار و 670 آواره سوری به کشور خود بازگشته‌اند.

امنیت عمومی لبنان که در این زمینه با سوریه همکاری دارد، افزود در راستای ارائه تسهیلات در گذرگاه‌های مرزی برای آوارگان کار می‌شود تا آنها برای بازگشت به سرزمین خود تشویق شوند و همین باعث شده طی حدودا چهار ماه، این تعداد از آوارگان سوریه به کشور خود بازگردند.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد