واکنش کره شمالی به دخالت های واشنگتن در روابط دو کره

شنبه 19 آبان 1397
07:32
واکنش کره شمالی به دخالت های واشنگتن در روابط دو کره رسانه های کره شمالی از برنامه کره جنوبی و آمریکا برای ایجاد گروه کاری به منظور پیشبرد برنامه خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره، نظارت بر روابط دو کره و برگزاری رزمایش مشترک دریایی دو کشور انتقاد و آن را محکوم کردند.

العالم ـ آسیا

 تارنمای یوریمی از رسانه های کره شمالی که در ژاپن فعالیت می کند روز شنبه نوشت این گروه کاری که آمریکا روی ایجاد آن متمرکز شده است یک مانع بزرگ برای پیشرفت و بهبود روابط دو کره است.
این رسانه افزوده است گروه کاری که با هدف نظارت بر فعالیت ها و روابط دو کره ایجاد می شود اقدامی کاملا مداخله جویانه و گستاخانه از سوی واشنگتن محسوب می شود.
تارنمای میاری کره شمالی هم در گزارشی از این اقدام انتقاد و تحرکات آمریکا برای ایجاد گروه کاری را محکوم و خاطرنشان کرده، آمریکا علنا در امور داخلی دو کره مداخله می کند.
کره جنوبی و آمریکا یک هفته قبل اعلام کردند قصد دارند یک گروه کاری برای گفت و گوهای قویتر و نزدیکتر درباره تحریم های کره شمالی، غیراتمی سازی شبه جزیره کره و رژیم دایمی صلح تشکیل دهند.
همزمان رسانه های کره شمالی از رزمایش مشترک دریایی آمریکا و کره جنوبی موسوم به 'کی ام یی پی' که شماری از نظامیان آمریکایی از پایگاه اوکیناوا ژاپن در آن شرکت کرده اند، انتقاد کرد و آن را مغایر با همه تلاش ها برای پیشبرد برنامه خلع سلاح هسته ای دانست.
کره شمالی به همسایه جنوبی خود هشدار داده است که نباید مغبون اقدامات گستاخانه و مداخله جویی های آمریکا شود و اجازه دهد واشنگتن مانع بهبود روابط دو کره گردد.
روزنامه رودونگ سینمون ارگان حزب حاکم کار کره شمالی نیز در تازه ترین گزارش خود از تحریم های آمریکا انتقاد کرده و افزوده است که اقتصاد کره شمالی قویتر از آن است که با تحریم ها بشکند.
به گزارش ایرنا، این نشریه از شهروندان این کشور خواسته است در برابر تحریم ها مقاومت کرده و با تلاش مشترک به رشد اقتصادی خودکفا مساعدت کرده و تحریم ها را خنثی کنند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی گزارش کرده است چنین نوشته هایی نشان می دهد که کره شمالی دیگر امیدی به کاهش تحریم ها ندارد و ملت خود را برای مقاومت در برابر آمریکا دعوت می کند.
کره شمالی به آمریکا هشدار داده است اگر به تحریم های مجرمانه اش خاتمه ندهد، این کشور بار دیگر برنامه اتمی نظامی خود را در راستای طرح های اقتصادی برای رشد کشور از سر می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»