وزیر صهیونیستی خواستار ایجاد ائتلاف برای مقابله با ایران و حزب‌الله شد

شنبه 19 آبان 1397
13:54
وزیر صهیونیستی خواستار ایجاد ائتلاف برای مقابله با ایران و حزب‌الله شد وزیر ساخت و ساز رژیم صهیونیستی اعلام کرد این رژیم برای خارج کردن ایران و حزب‌الله از سوریه خواستار ایجاد ائتلافی جهانی است.

العالم - فلسطین اشغالی

«یوآو گالانت» وزیر ساخت و ساز رژیم صهیونیستی درخواست کرد ائتلافی متشکل از آمریکا، اروپا و  روسیه برای خارج کردن ایران و حزب الله از سوریه تشکیل شود.

وی در گفت‌وگویی با روزنامه «جرازولم پست» اعلام کرد: ما نباید اشتباهات خود در لبنان را تکرار کنیم و اجازه حضور نظامی ایران در سوریه را بدهیم. اسرائیل اجازه نخواهد داد «بشار اسد» به سلاح‌های پیشرفته‌ که از ایران و از طریق سوریه به لبنان منتقل می‌شود، دست پیدا کند.

گالانت در ادامه مدعی شد: اسرائیل به تنهایی قادر است ایران را از سوریه بیرون کند اما خواستار ایجاد ائتلافی بین‌المللی شامل تمام کسانی که می‌توانند به ما کمک کنند، است؛ هیچ کشوری نمی‌خواهد ایران در سوریه بماند.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود خطر ایران فقط به سوریه منحصر نمی‌شود این کشور اکنون  سه کشور عربی را تحت کنترل خود دارد؛ عراق از طریق نظامیان وابسته در این کشور، یمن از طریق حوثی‌ها و لبنان از طریق حزب‌الله. اکنون هم قصد تقویت حضورش در سوریه را دارد.

وی درباره روابط محرمانه میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی گفت: این کشورها هستند که در پشت درهای بسته به سمت اسرائیل می‌آیند به برعکس. ما به شکل کلی به این موضوع نگاه می‌کنیم، دلیل واقعی وجود ندارد که سعودی و کشورهای خلیج فارس بخواهند با اسرائیل بجنگند؛ ما منافع مشترک و دشمن مشترکی به نام ایران داریم که سعودی را تهدید می‌کند.

گالانت هفته پیش نیز ادعا کرده بود مشکل امنیتی و راهبردی خطرناک‌تری که اسرائیل با آن روبروست ایران است، این کشور تلاش می‌کند به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان