توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره جرم امنیتی یکی از کارکنان وزارت خارجه

يکشنبه 20 آبان 1397
23:19
توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره جرم امنیتی یکی از کارکنان وزارت خارجه
قاسمی درباره جرم امنیتی یکی از کارکنان وزارت خارجه گفت که وی در سال ۹۴ بازداشت و در اوایل ۹۵ محکوم و اواخر همان سال در دادگاه تجدیدنظر از تخفیف برخوردار شد و در حال گذراندن دوران محکومیت است.

العالم _ ایران / سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش های خبرنگاران در خصوص جرم امنیتی یکی از کارکنان وزارت امور خارجه که امروز توسط سخنگوی قوه قضائیه اعلام شد، اظهار داشت: این خبر موضوع تازه ای نیست و فرد مورد نظر در سال ۹۴ بازداشت و در اوایل سال ۹۵ محکوم شده و اواخر همان سال هم در دادگاه تجدیدنظر از تخفیف در برخی مجازات ها برخوردار شد.

قاسمی افزود: وی هم اکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است.

بهرام قاسمی اضافه کرد: وزارت امور خارجه در طول ۴۰ سال گذشته همواره از کارنامه درخشانی در حوزه نیروی انسانی متخصص و متعهد برخوردار بوده است.

اژه ای سخنگوی قوه قضاییه امروز اعلام کرد: فردی به نام کمال امیربیگ (علی بیگ) کارمند وزارت امور خارجه به جاسوسی متهم و حکمش در دادگاه بدوی صادر شده و به ۱۰ سال حبس و ضبط اموال بیش از ۲۰۰ هزار دلار محکوم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت