عبدالسلام جابر هیچ نقشی در کادر رهبری انصارالله نداشت

دوشنبه 21 آبان 1397
07:47
عبدالسلام جابر هیچ نقشی در کادر رهبری انصارالله نداشت
با شکست‌های پی در پی ائتلاف سعودی در نبردهای الحدیده، ریاض تلاش می‌کند از فرار عبدالسلام جابر به عربستان یک دست‌آورد استراتژیک بسازد!

العالم _ یمن

«عبدالسلام جابر»، که از مبارزین یمنی جدا شده و به عربستان سعودی گریخته است، وزیر اطلاعات در معنای عربی آن بوده که چیزی معادل با وزیر ارشاد یا وزیر اطلاع‌رسانی است.

وی هیچگاه عضو جنبش انصارالله که سعودی‌ها برای کوچک نشان دادن این جنبش بزرگ از واژه حوثی‌ها برای آن استفاده می‌کنند، نبوده است.

جابر اهل استان جنوبی ضالع و از اهل سنت یمن است و از اعضای حراک جنوبی - چپ‌های یمن جنوبی - بود که از طریق رییس طایفه‌شان «حسن باووم» با سعودی‌ها ارتباط برقرار کرد و به قیمت نازلی از سوی ریاض خریده شد.

در حالی که اعضای دولت فراری وابسته به سعودی، پی در پی استعفا داده و به مخالفت علنی با ادامه جنگ سعودی علیه کشورشان پرداخته‌اند، حالا فرار عبدالسلام جابر که نقشی در کادر رهبری انصارالله نداشته، به‌زعم ریاض یک دستاورد استراتژیک به حساب می‌آید!

روز گذشته معاون او در صنعا ماهیت جابر را افشا کرد و خود جابر در حین مصاحبه در ریاض از سوی مخاطبان با لنگه کفش مواجه گردید.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی