استاندار خوزستان اعدام بازداشت‌شدگان حادثه تروریستی اهواز را تکذیب کرد

دوشنبه 21 آبان 1397
12:55
استاندار خوزستان اعدام بازداشت‌شدگان حادثه تروریستی اهواز را تکذیب کرد استاندار خوزستان اخبار منتشر شده در خصوص اعدام 22 نفر از بازداشت‌شدگان مرتبط با حادثه تروریستی اهواز را تکذیب کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در واکنش به انتشار خبری مبنی‌ بر اعدام 22 نفر از بازداشت‌شدگان مرتبط با حادثه تروریستی اهواز به ایرناپلاس گفت: این خبر کذب محض است.

شریعتی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا اطلاعی از مراحل دادرسی افراد بازداشت‌شده مرتبط با این حادثه تروریستی دارد یا خیر خاطرنشان کرد، تفهیم اتهام صورت گرفته است، اما باید این اطلاعات را از دادگستری بپرسید.

جمال عالمی‌نیسی، فرماندار اهواز نیز تأکید کرد که این خبر اساساً صحت ندارد. 
محمدجواد جمالی نوبندگانی، نماینده مردم فسا و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز درباره اخبار منتشر شده مبنی‌بر اعدام متهمان حادثه اهواز گفته که انتشار این خبر بیشتر فضاسازی رسانه‎ای است.

وی افزود: این موضوع اصلأ به کمیسیون امنیت ملی نیامده است و به‎نظر من بیشتر فضاسازی رسانه‎ای است.

جمالی تأکید می‌کند: اولین بار است که خبر اعدامیان مرتبط با حادثه اهواز را می‎شنوم. من هیچ خبری در این باره ندارم که به اطلاع شما برسانم. 

او در ادامه می‎افزاید: وزارت اطلاعات مسئولیت این کار را نداشته است. ممکن است وزارت اطلاعات افرادی را دستگیر کند، اما قطعاً در این رابطه قوه قضاییه حکم می‎دهد. این عضو کمیسیون امنیت ملی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا این موضوع در کمیسیون امنیت پیگیری می‎شود، می‎افزاید: قطعاً این مسأله را می‎پرسیم.

در جریان حمله تروریستی اهواز در 31 شهریور ماه گذشته که به مناسبت نخستین روز از هفته دفاع مقدس در حال برگزاری بود 24 نفر به شهادت رسیدند و 69 نفر بر اثر شلیک مستقیم تروریست ها مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا