مقاومت وعده پاسخ داد

دوشنبه 21 آبان 1397
19:18
اهالی غزه پیکرهای 7 فلسطینی که حین درگیری با ارتش صهیونیستی در شرق خانیونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند را تشییع کردند.

العالمفلسطین اشغالی

در این مراسم اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و رهبران گروههای فلسطینی شرکت داشتند و مردم خواستار پاسخ به جنایات صهیونیستی شدند.

خالد البطش از رهبران جهاد اسلامی فلسطین گفت، مقاومت می توانست تمام نیروهای ویژه اسراییلی را به اسارت درآورد اما اینبار بیشتر از 40 حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی ضد خانیونس برای نجات این نیروها انجام شد.

اسماعیل رضوان از رهبران حماس گفت که مقاومت همواره برای خنثی سازی توطئه های صهیونیستی در آمادگی کامل بوده و رژیم اسراییلی مسئول کامل پیامدهای این جنایت است به ویژه که هیچ ارزشی برای تفاهم قائل نیست اما مقاومت نیز دست بسته نیست.

0% ...

آخرین اخبار

اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت