مرکز حقوق بشر بحرین: تعداد محکومان به اعدام به ۲۲ نفر رسید

دوشنبه 21 آبان 1397
19:55
مرکز حقوق بشر بحرین: تعداد محکومان به اعدام به ۲۲ نفر رسید
مرکز حقوق بشر بحرین اعلام کرد که با صدور حکم اعدام برای چهار جوان، شمار محکومان به اعدام از سال ۲۰۱۱ تا کنون به ۲۲ نفر رسید.

العالم - بحرین

دادگاه بحرین امروز چهار جوان را به اتهام دست داشتن در انفجاری در شهرک «الدراز» به اعدام محکوم کرد.

مرکز حقوق بشر بحرین در این باره اعلام کرد که تعداد محکومان به اعدام تا کنون به ۲۲ نفر رسیده است.

«حسین رضی» فعال حقوقی بحرین نیز با اشاره به اینکه تعداد محکومان به اعدام به ۲۲ نفر رسیده است، گفت که علاوه بر این آمار همچنین سه نفر دیگر به نام‌های «سامی مشیمع»، «عباس السمیع» و «علی السنکیس» در ژانویه ۲۰۱۷ تیرباران شدند.

طبق گزارش وبگاه «اللؤلؤه»، رضی بر ضرورت تحقیق درباره اعترافات گرفته شده از این محکومان تأکید کرد و افزود که اعترافات از این افراد تحت شکنجه و اذیت و آزار آنها گرفته شده است.

دولت بحرین معارضان این کشور را بنا به اتهامات مختلف به حبس و اعدام محکوم می‌کند و در همین رابطه دادگاه جنایی بحرین روز شنبه نیز یک بحرینی را به ۱۰ سال حبس، دو نفر را به پنج سال حبس و سه نفر را به سه سال حبس محکوم کرد.

دادگاه همچنین این افراد را به ارتباط با ایران و دریافت کمک‌های مالی از برخی گروه‌ها در این کشور برای اجرای عملیات‌های تروریستی متهم کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود