آغاز مانور مشترک کویت با فرانسه با نام «مروارید غرب 2018»

دوشنبه 21 آبان 1397
21:42
آغاز مانور مشترک کویت با فرانسه با نام «مروارید غرب 2018»
وزارت دفاع کویت امروز از آغاز مانور مشترک با نیروهای فرانسوی با نام «لؤلؤة الغرب ۲۰۱۸» (مروارید غرب ۲۰۱۸) خبر داد.

العالم _ اروپا

وزارت دفاع کویت امروز دوشنبه در بیانیه‌ای آغاز مانور مشترک «مروارید غرب ۲۰۱۸» با مشارکت نیروهای فرانسوی را اعلام کرد.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که مانور مروارید غرب ۲۰۱۸ از جمله مانورهای دوره‌ای است که با مشارکت ارتش کویت و نیروهای فرانسوی به منظور ارتقای عملکرد و آمادگی رزمی نیروهای شرکت‌کننده در این مانور، برگزار می‌شود.

طبق گزارش خبرگزاری کویت (کونا)، مانور مذکور تا روز ۳۰ نوامبر (۹ آذر) ادامه خواهد داشت و هدف از آن تقویت همکاری مشترک بین ارتش کویت و نیروهای فرانسوی از طریق تمرینات جمعی جهت حفظ میزان عملکرد و ارتقای آمادگی‌های رزمی نیروهای مسلح است.

در این مانور همچنین نیروهای شرکت‌کننده تیراندازی با گلوله جنگی را در میادین تیراندازی در منطقه «الادیرع» واقع در شمال غرب کویت، تمرین خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است


هیچ کس از حملات رژیم صهیونیستی در امان نیست؛ وداع غزه با دو شهید مسیحی خود


سخنگوی دولت یمن از آزادسازی بخش‌های وسیعی از تعز خبر داد


انصارالله: شهر تعز در حکم یک منطقه آزادشده است


روایتی تازه از ایران در قاب «سرو بلند»


تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی