سنای آمریکا مجازات عربستان را بررسی می‌کند

چهارشنبه 23 آبان 1397
12:50
سنای آمریکا مجازات عربستان را بررسی می‌کند قانونگذاران آمریکایی گفته‌اند که سنای این کشور احتمالا در هفته‌های آتی لایحه‌ای را برای مجازات عربستان به خاطر جنگ در یمن و همچنین قتل روزنامه‌نگار مخالف سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول به رای می‌گذارد.

العالم - آمریکا 

به نقل از خبرگزاری رویترز، سناتور باب کورکر، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت، سنا احتمالا تا پیش از پایان سال جاری میلادی قعطنامه‌ای را با هدف قطع تمامی کمک‌ها به عربستان به خاطر نقش این کشور در یمن به رای می‌گذارد.

وی ادامه داد، این احتمال وجود دارد که اقداماتی در جهت توقف فروش سلاح به ریاض در صحن سنا مطرح شود.

کورکر افزود: سناتورهای آمریکایی که برای نخستین بار از زمان برگزاری انتخابات کنگره آمریکا به واشنگتن باز گشته‌اند به دنبال راهی برای مجازات عربستان به خاطر قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مخالف سعودی و همچنین جنگ در یمن هستند. اگر مساله منع فروش سلاح دست کم در سنا پیش بیاید، به دشواری می‌توان جلوی آن را گرفت.

رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا همچنین گفت که کارمندانش از مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، جیمز ماتیس، وزیر دفاع و جینا هاسپل، رئیس سیا اواخر نوامبر سال جاری میلادی می‌خواهند تا برای یکسری اطلاعات طبقه بندی شده مربوط به نگرانی‌ها درخصوص مرگ خاشقجی و جنگ یمن به کنگره بیایند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد