خبر فوری:

محاصره العکر به پایان آل‌خلیفه می انجامد

چهارشنبه 10 آبان 1391
05:25
محاصره العکر به پایان آل‌خلیفه می انجامد عضو مؤسس جنبش "الناصريه" در تونس، ممنوعيت برگزاري تظاهرات در بحرين را درنتيجه حماسه ساکنان تحت محاصره شهر "العکر" و پايداري مردم اين کشور در تحقق اهداف انقلابي خود دانست و تأکيد کرد، همه نشانه ها حاکي از آن است که رژيم آل خليفه روزهاي پاياني خود را سپري مي کند.

"خالد الکرشی" در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: رژیم آل خلیفه حتی اگر مقدار اندکی قدرت داشت، مانع از برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز می شد.

الکرشی با اشاره به ادعای رژیم آل خلیفه مبنی بر عبور مردم بحرین از خطوط قرمز، خاطرنشان کرد: تظاهرات بحرینی ها از گذشته تا امروز مسالمت آمیز بوده است؛ که این امر ادعای بی اساس رژیم آل خلیفه را تکذیب می کند.

سردرگمی آل خلیفه

"هادی الموسوی" رئیس اداره آزادی ها و حقوق بشر جمعیت وفاق بحرین نیز در این رابطه تأکید کرد: اعلام ممنوعیت تظاهرات در بحرین موضوع جدید و غافلگیر کننده ای نبود؛ و رژیم آل خلیفه از همان آغاز انقلاب دچار سردرگمی است.

هادی الموسوی به شبکه العالم گفت: اظهارات متناقض رژیم آل خلیفه و رسوایی این رژیم، سردرگمی آن را برای همه آشکار کرد.

وی ادامه داد: رژیم آل خلیفه در ابتدا اعلام کرد که اجازه می دهد شهروندان در میدان "اللؤلؤه" تظاهرات کنند؛ ولی با گذشت یک ماه دیدیم که چگونه این میدان را نابود کرد و شهروندان را به قتل رساند.

هادی الموسوی با اشاره به تبرئه شدن قاتلان مردم در دادگاه های رژیم آل خلیفه، گفت: تبرئه قاتل، جنایت به شمار می آید.

 

Mn 13:41  30



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو


سفیر ایران در آلمان: اقدام ضدایرانی غرب در شورای حکام، بی‌قانونی در پی بی‌قانونی است


تداوم صبح های خونین غزه؛ حملات توپخانه‌ای و تانکی رژیم صهیونیستی به غزه


هشدار سرپرست وزارت دفاع به ناوهای آمریکایی: نتایج توانمندی ما را خواهید دید


هشدار بارندگی سیل آسا در سواحل شمالی و جنوب کشور/کاهش دما در شمال‌غرب


حمایت مقاومت عراق از عملیات‌های یمن علیه سعودی


روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران