مسئول سابق صهیونیستی: در بدترین شرایط امنیتی قرار داریم

يکشنبه 27 آبان 1397
19:31
مسئول سابق صهیونیستی: در بدترین شرایط امنیتی قرار داریم
فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به مقامات سیاسی، گفت که این رژیم از سال 1973 تا کنون در بدترین شرایط امنیتی به سر می‌برد.

العالم - فلسطین اشغالی

ژنرال «تسویکا ووگل» که فرماندهی سابق نیروهای اسرائیلی در منطقه جنوبی سرزمینهای اشغالی و پیش از آن فرماندهی نیروهای «گردان جولان» در ارتش صهیونیستی را در کارنامه خود دارد؛ مسئولان صهیونیستی را آماج انتقادات خود قرار داد.

به نوشته پایگاه خبری النشره، وی در خصوص درگیری اخیر ارتش صهیونیستی با گروههای فلسطینی در غزه، گفت که مسئولان اسرائیلی امنیت ملی این رژیم را فدای آینده سیاسی خود کرده‌اند.

او افزود: رهبران سیاسی موجب عامل ناتوانی در پاسخگویی مقابل حماس شده‌اند؛ چرا که صندلی‌هایشان را مهم‌تر از آینده امنیتی‌مان می‌دانند و قدرت بازدارندگی حماس مقابل اسرائیل در درگیری اخیر به مراتب بیش از قدرت بازدارندگی اسرائیل بود.

این فرمانده سابق صهیونیستی در ادامه گفت:  چهل سال پیش علیه سه کشور عربی جنگیدیم و پیروز شدیم و امروز نمی‌توانیم حماس را شکست دهیم.

ژنرال «تسویکا ووگل» با تأکید بر اینکه «ما ضعیف شده‌ایم»، افزود: ما قدرت عملیاتی چهار روزه مقابل حماس را هم نداریم؛ به طوریکه در نهایت فرمانده ارتش استعفاء می‌دهد.

روز سه‌شنبه هفته گذشته، بعد از دو روز تبادل آتش و شلیک بیش از ۴۰۰ فروند موشک مقاومت به سمت اراضی اشغالی و تحمیل ۳ کشته و ۸۵ زخمی به صهیونیست‌ها، کابینه امنیتی این رژیم در نهایت به پذیرش توافق آتش‌بس با گروه‌های مقاومت در غزه رای داد. آتش‌بسی که پذیرش آن از سوی نتانیاهو با اعتراض شدید «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم اشغال‌گر قدس و استعفای او همراه شد و موجب شد تا کابینه نتانیاهو فروبپاشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود