ینی‌شفق: صدها نظامی آمریکایی در شمال شرقی سوریه مستقر شدند

چهارشنبه 30 آبان 1397
07:51
ینی‌شفق: صدها نظامی آمریکایی در شمال شرقی سوریه مستقر شدند یک روزنامه ترکیه‌ای گزارش داد که چند صد نظامی آمریکایی در اقدامی هماهنگ با پ.ک.ک، طی ده روز اخیر در مناطق شمال شرقی سوریه مستقر شدند.

العالم- سوریه 

منابع محلی از استقرار صدها نظامی آمریکایی در شمال شرقی سوریه نزدیک به مرز عراق و ترکیه خبر می‌دهند.

«صالح حاجی عبدالله» عضو شورای محلی شهر «رقه» به روزنامه «ینی شفق» گفت که ایالات متحده طی ده روز گذشته، بیش از 500 نظامی خود را به مناطق تحت کنترل شبه‌نظامیان کُرد در شمال سوریه منتقل کرده است.

این نظامیان آمریکایی به دستور پنتاگون از عراق و منطقه «التنف» در جنوب سوریه منتقل شده و در مناطق «عین‌العرب» (کوبانی) و «الیعربیه» در شمال سوریه و نزدیک به مرز ترکیه و عراق مستقر شده‌اند.

به نوشته ینی‌شفق، این اقدام آمریکا در انتقال نظامیان خود به مناطق تحت کنترل شبه‌نظامیان کُرد سوری، در هماهنگی کامل با گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) - که از نظر ترکیه سازمانی تروریستی است - انجام گرفته است.

علاوه بر نظامیان آمریکایی، گفته می‌شود بیش از 3000 شبه‌نظامی کُرد از «دیرالزور» و «رقه» برای مقابله با عملیات احتمالی ترکیه در شرق رودخانه فرات، به شمال سوریه اعزام شده‌اند.

همین روزنامه چندی پیش گزارش داده بود که نظامیان ترکیه‌ای مستقر در شمال سوریه، تدارکات لازم برای حمله به شرق فرات را انجام داده و آرایش جنگی به خود گرفته‌اند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نیز با اعلام طرح ارتش این کشور جهت عملیات و پاکسازی شرق فرات از شبه‌نظامیان کُرد، گفته بود: «انشالله به زودی ما با کمک تکاوران خود، لانه‌های تروریست‌ها در شرق رود فرات را منهدم می‌کنیم». 

آمریکا از دو سال پیش، علی‌رغم هشدارها و مخالفت‌های شدید ترکیه، به بهانه مبارزه با داعش چند هزار کامیون پر از تسلیحات سبک و سنگین به یگان‌های مدافع خلق و نیروهای دموکراتیک سوریه در مناطق شمالی این کشور تحویل داده است. واشنگتن ادعا کرده بود شناسه این سلاح‌های ثبت شده‌ و هر زمان که اراده کنند، می‌توانند آن را رهگیری کرده و بازبستانند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم